12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Batman vs. Superman. Οι πρώτες εικόνες του Ben Affleck ως Batman!

    Δεν υπάρχει geek και φανατικός φίλος των κόμιξ στο κόσμο που να μην μετράει αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο Batman vs. Superman, στο οποίο αναμένεται να τεθούν αντιμέτωποι οι δύο λαοφιλέστεροι ήρωες της DC Comics! Προσφάτως, ο διάσημος δημιουργός της ταινίας  Zack Snyder, θέλησε να δώσει στο κοινό μία πρώτη γεύση από το νέο κόσμο που οραματίζεται, ανεβάζοντας στο Twitter account του, την πρώτη φωτογραφία του Ben Affleck ως Batman, μαζί με τη νέα μορφή του θρυλικού Batmobile.

    Affleck_as_Batman

    Ρίχνοντας κανείς μία πρώτη ματιά και στις δύο εικόνες, μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι ο Snyder επιθυμεί να διατηρήσει το σκοτεινό τόνο που χαρακτηρίζει τον κόσμο του Batman, προσθέτοντας όμως τις δικές του πινελιές. Η σκοτεινή “industrial” αισθητική δείχνει να επικρατεί, με τη χαρακτηριστική στολή του Batman να φαίνεται ότι έχει δεχθεί επιρροές από το κλασικό graphic novel του Frank Miller, The Dark Knight Returns, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας μεγαλύτερος ηλικιακά Batman. Αυτή η εικόνα μάλλον δένει απόλυτα με τις φήμες που θέλουν τον Affleck να υποδύεται τον άνθρωπο – νυχτερίδα σε πιο προχωρημένη ηλικία, σε σύγκριση με την τριλογία του Nolan που πρωταγωνίστησε ο Christian Bale. Όσον αφορά το Batmobile, εδώ είναι περισσότερο εμφανείς οι επιρροές που έχει δεχθεί από το όχημα που παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά στις ταινίες του Tim Burton.

    Batmobile

    Με τα περισσότερα κομμάτια του πάζλ συμπληρωμένα, το συνεργείο του Batman vs. Superman (εάν τελικά επιλεγεί αυτός ο τίτλος), φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά μπρος τις μηχανές. Το sequel του Man of Steel αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες  στις 6 Μαΐου 2016 και εκτός από τους Batman και Superman πρόκειται να δούμε και άλλους γνωστούς ήρωες του σύμπαντος της DC, όπως είναι η Wonder Woman, o Lex Luthor και ο Cyborg. To Batman vs. Superman αναμένεται να αποτελέσει το πρελούδιο για τη ταινία Justice League, η οποία υπολογίζεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι τα μέσα του 2018.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles