12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Be together, με Samsung Galaxy και αυτές τις γιορτές

    «Μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμη και χωρίς να είμαστε μαζί», σημειώνει η Samsung αυτά τα Χριστούγεννα. Επιλέξτε ανάμεσα από τη μεγάλη ποικιλία των Samsung smartphones, tablets και wearables γι’ αυτές τις γιορτές, αποκτώντας κάποιο από τα πιο δημοφιλή gadgets της αγοράς, μία κορυφαία επιλογή για δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

    Holiday_Ecosystem_Fireworks_2P

     Τα κορυφαία smartphones της αγοράς

    Ελάτε πιο κοντά με τους δικούς σας και δημιουργήστε ουσιαστικές επαφές που διαρκούν, επιλέγοντας ένα από τα Samsung smartphones. Κορυφαία μοντέλα όπως τα Galaxy Note 9, Galaxy S9+, Galaxy A9 και Galaxy A7, σε εξαιρετικές τιμές, θα αλλάξουν τη σχέση σας με την τεχνολογία, την επικοινωνία, τη φωτογραφία και όχι μόνο.

    note9

    To Samsung Galaxy Note 9 είναι μία συσκευή που έχετε πολλούς λόγους να αποκτήσετε. Ανάμεσά τους, η μπαταρία των 4.000mAh που εξασφαλίζει πως θα έχετε πάντα ενέργεια ακόμη κι αν είστε power users, ταχύτητες δικτύου έως και 1.2Gbps, αποθηκευτικός χώρος από 128GB επεκτάσιμος κατά 512GB μέσω microSD,  έξυπνη σάρωση με συνδυασμό αναγνώρισης προσώπου και σάρωσης ίριδας και φυσικά το S Pen, το έξυπνο εργαλείο που κάνει το Galaxy Note 9 να ξεχωρίζει.

    Galaxy-A7-A9

    Τα νέα Galaxy A9 και Galaxy A7 φέρνουν τις καινοτομίες της κορυφής στην κατηγορία τους, διαθέτοντας συνολικά 7 main cameras (τέσσερις και τρεις, αντίστοιχα), ενώ το Samsung Galaxy S9+ αποτελεί μία δυναμική πρόταση σε εξαιρετικό value for money για μία πραγματική ναυαρχίδα της αγοράς.

    s9-plus

    Τα tablets των ονείρων σας

    Ακόμη, ζήστε χαρούμενες στιγμές και ανακαλύψτε τον άψογο συνδυασμό design, ευελιξίας και δύναμης σε ένα από τα Samsung tablets. Μοντέλα όπως τα Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S3, Galaxy Tab Α 10.5″ και Galaxy Tab Α 10.1″, σας περιμένουν για να τα αποκτήσετε.

    samsung tablets

    Smartwatches υπεροχής

    Και ακόμη για ποιοτικό χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σας, για να είστε στην ώρα σας στα ραντεβού, αλλά και να διατηρείστε σε φόρμα, επιλέξτε ένα από τα στιλάτα smartwatches και fitness bands της Samsung: Galaxy Watch 46mm & 42mm, Gear Sport και Gear Fit2 Pro.

    Galaxy Watch

    Το πιο δυναμικό είναι, φυσικά, το Galaxy Watch σε δύο μεγέθη ώστε να ταιριάζει σε άντρες και γυναίκες, με διάμετρο 42 ή 46mm, περιστρεφόμενο bezel, στρογγυλή, AMOLED οθόνη, συνδεσιμότητα LTE και το Tizen OS της Samsung.

    Πού θα τα βρείτε

    Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της Samsung στο επίσημο δίκτυο συνεργατών που θα βρείτε στο www.samsung.com/gr/betogether/ για χριστουγεννιάτικες αγορές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles