20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Beckett: Οι συντελεστές της ταινίας μιλούν για τα γυρίσματα στην Ελλάδα! (video)

    Το Beckett είναι η νέα σειρά του Netflix, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι Έλληνες λάτρεις της διάσημης video streaming πλατφόρμας. Αυτό συμβαίνει γιατί πέραν του πολλά υποσχόμενου πρωταγωνιστή: John David Washington που γνωρίσαμε στο Tenet, το Beckett έχει γυριστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του στη χώρα μας! 

    BECKETT (2021) John David Washington as Beckett. Cr: Yannis Drakoulidis/NETFLIX

    Σύμφωνα με το story, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), μετά από ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες, γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία.

    Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο και οι ηθοποιοί Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον  (Μπέκετ) και Πάνος Κορώνης (Ξενάκης) μίλησαν για τα γυρίσματα της ταινίας “Beckett” στην Ελλάδα
    και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στην Αθήνα, το Τσεπέλοβο, τα Ιωάννινα, το Μέτσοβο και την Καλαμπάκα. Δείτε τι μας αποκαλύπτουν, οι συντελεστές της φιλόδοξης αυτής σειράς στο video που μόλις κυκλόφορησε παρακάτω. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε για τις 13 Αυγούστου που θα κάνει την εμφάνιση του στη δημοφιλή video streaming πλατφόρμα! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles