22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H CPI παρουσίασε το νέο projector οικιακής ψυχαγωγίας BenQ W1070+ στο ΗΧΟΣ&EIKONA Show 2014

    CPI 1MB
    benq_rel1_3dlogop_rgb_md
    [ Δ.Τ.] Η CPI, επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της BenQ στην Ελλάδα, παρουσίασε στην έκθεση ΗΧΟΣ EIKONA Show 2014 το νέο projector οικιακής ψυχαγωγίας W1070+, διάδοχο του προηγούμενου best seller μοντέλου της, W1070.

    BenQ-w1070PlusMain

    Στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 29 και 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Αthens Ledra, ο W1070+ εντυπωσίασε με τις νέες δυνατότητές του. Η ασύρματη, ασυμπίεστη μετάδοση Full HD με υποστήριξη 3D και απίστευτα σταθερή ποιότητα χωρίς παρεμβολές, η 2D ρύθμιση keystone για ευελιξία και ευκολία στην εγκατάσταση, καθώς και η είσοδος MHL για σύνδεση με smartphones ή tablets, είναι οι πιο σημαντικές βελτιώσεις του μοντέλου

    Ο W1070+ ενθουσίασε το κοινό με τη ρεαλιστική απεικόνιση χρωμάτων, την αυθεντική απόδοση του μαύρου, αλλά και τη μοναδική τιμή στην κατηγορία του. Ο projector W1070+ είναι άμεσα διαθέσιμος στο δίκτυο συνεργατών της CPI.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles