19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Best-seller η σειρά Redmi Note! Έχει ξεπεράσει τα 320 εκατ. units!


    H Xiaomi σίγουρα ανήκει στις κατασκευάστριες εταιρείες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στη Value for Money και budget-friendly κατηγορία. Ειδικότερα, τα smartphones που ανήκουν στην οικογένεια των Redmi πουλάνε σαν τρελά… έχοντας μάλιστα (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κινεζικής εταιρείας) ξεπεράσει το φράγμα των 320 εκατομμυρίων μονάδων παγκοσμίως!

    Η παραπάνω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης αποκάλυψης τιου Redmi Note 12 Turbo, ενός smartphone που είμαστε σίγουροι ότι και αυτό θα βαδίζει στην ίδια πετυχημένη συνταγή με τους προκατόχους του. Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού το Redmi Note 11 ανήκει στο top 10 με τα κορυφαία σε πωλήσεις smartphones στον κόσσμο, μετρώντας αυτή τη στιγμή περισσότερες από 18 εκατομμύρια μονάδες, μια εκπληκτική επίδοση εάν αναλογιστούμε ότι στο ίδιο ποσοστό κυμαίνονται τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Αναμφίβολα, σε μια αγορά που είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα κορεσμένη (εξαιτίας μιας σειράς παραγόντων), αδιαμφισβήτητα, η Xiaomi έχει κάθε λόγο για να χαμογελάει.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles