21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Big Bad Wolves έρχεται στις αίθουσες στις 8 Γενάρη

    12 Years a Slave; Όχι. The Butler; Μπα. Blue Jasmine; Του άρεσε όπως είχε πει εδώ αλλά η καλύτερη ταινία που είδε τελικά το 2013 ο Quentin Tarantino είναι άλλη. Πρόκειται για το “dark horror comedy”, Big Bad Wolves.

    BigBadWolves

    Είναι μία Ισραηλινή παραγωγή για την οποία ο Tarantino μιλάει με τα κολακευτικότερα λόγια, ένα φιλμ που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Aaron Keshales και ο Navot Papushado. H ιστορία μιλάει για έναν serial killer που στόχος του είναι πάντα τα μικρά κορίτσια. Ο Miki (Lior Ashkenazi) ένας αστυνομικός που δεν ακολουθεί τους τύπους και τους κανόνες, πιστεύει πως ένας δάσκαλος της περιοχής (Roterm Keinan) είναι ο δολοφόνος. Αφού θα αποτύχει να αποσπάσει την ομολογία του με το “καλό”, θα αποφασίσει να το κάνει με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο. Αν χρειαστεί και με τη βία, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
    Όταν είδε το Big Bad Wolves στο Busan International Film Festival στη Νότια Κορέα, ο Tarantino δήλωσε πως δεν είναι μόνο η καλύτερη ταινία του φεστιβάλ, αλλά και ολόκληρης της χρονιάς.
    Η ταινία είναι παραγωγής 2013, αλλά βγήκε στην Αμερική τον Γενάρη του 2014. Στις ελληνικές αίθουσες θα προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2015.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles