15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Black Friday: ποιά προϊόντα βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των κύπριων καταναλωτών

    Από τότε που η Κύπρος μπήκε σε ρυθμούς Black Friday, έχουν αλλάξει πολλά. Ειδικά την τελευταία διετία, οι Κύπριοι καταναλωτές, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζουν μια πανδημική κρίση, που αλλάζει τις αγοραστικές συνήθειες και κάνει τα προϊόντα τεχνολογίας πιο απαραίτητα από ποτέ.

    Με την πιο αγαπημένη ημέρα του χρόνου για τους καταναλωτές να είναι ante portas, το κυνήγι των προσφορών, ειδικά στα προϊόντα τεχνολογίας, όπως κινητά, tablets, laptops, τηλεοράσεις κ.ά., έχει ήδη αρχίσει. Άλλωστε, οι περισσότεροι δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν αγορές την περίοδο της Black Friday.

    Όσον αφορά στο τι θα αγοράσουν και οι Κύπριοι, τόσο το 2020 όσο και οι προηγούμενες χρονιές δείχνουν μια ξεκάθαρη τάση για τις top selling κατηγορίες της Black Friday. Πέρυσι, ο κλάδος της τεχνολογίας ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των αγορών, κάτι που αναμένεται να διατηρηθεί με αμείωτο ενδιαφέρον και στην Black Friday 2021.

    Την πρώτη θέση ανάμεσα στις κατηγορίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες online πωλήσεις κατέλαβαν τα smartphones, ενώ στη δεύτερη βρέθηκαν οι τηλεοράσεις. Άλλες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας που έκαναν ρεκόρ πωλήσεων ήταν τα PS4 και τα tablets, λόγω και του lockdown στα σχολεία.

    Σε θέση μάχης

    Το εγχώριο retail βρίσκεται επί ποδός πολέμου, με τις εταιρείες να συναγωνίζονται για το ποια θα εξασφαλίσει τις πιο δυνατές Black Friday προσφορές. Το παιχνίδι σαφώς και θα παιχθεί σε επίπεδο τιμής, με τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, laptops και τηλεοράσεις. Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε και προϊόντα ψυχαγωγίας να αποτελούν μία από τις «εκπλήξεις» της Black Friday 2021.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι εταιρείες που διαθέτουν μια συγκροτημένη στρατηγική είναι καλύτερα τοποθετημένες, ώστε να αξιοποιήσουν την ευκαιρία της Black Friday, αφού οι Κύπριοι δείχνουν αποφασισμένοι να απολαύσουν την αγοραστική εμπειρία δια ζώσης σε φυσικά καταστήματα.

    Η μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ είναι εδώ και θα διαρκέσει μια ολόκληρη εβδομάδα γι’ αυτό και πολλοί γνώστες του είδους έχουν ήδη εγγραφεί στο σχετικό Newsletter του Public έτσι ώστε να μαθαίνουν πρώτοι τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα Public υπόσχονται και φέτος μια Black Friday πιο δυνατή από κάθε προηγούμενη, με προσφορές-έκπληξη στις πιο ισχυρές προϊοντικές κατηγορίες, από smartphones και tablets μέχρι laptops και τηλεοράσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles