18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Black Friday Super Sale: Αποκτήστε τα Windows 10/Windows 11 δωρεάν με σούπερ προσφορές 1+1

    Γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε την καλύτερη Black Friday φέτος αποκτώντας δημοφιλές λογισμικό από το ηλεκτρονικό κατάστημα Keysfan . Μια από τις μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς θα είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια της Super Sale Black Friday και εσείς έχετε την ευκαιρία αυτή την προσφορά να την διεκδικήσετε από σήμερα. Πρόκειται για την προσφορά “Buy 1 Get 1 Free” που σημαίνει: αγοράζω 1 παίρνω δώρο άλλο 1! 

    Αν αυτό δεν είναι για εσάς αρκετό, υπάρχουν ακόμα περισσότερες προσφορές με έκπτωση 50% σε Windows 10/Windows 11 και 62% σε άλλο δημοφιλές λογισμικό της Microsoft.

    “Buy 1 Get 1 Free

    Η πιο πολυσυζητμένη προσφορά που σας δίνει τα Windows 10/11 εντελώς δωρεάν και δεν διαβάζετε λάθος! Κατά τη διάρκεια της Keysfan Black Friday Super Sale, μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10/11 δωρεάν όταν αγοράζετε το MS OFFICE ως μέρος της προσφοράς αγοράζω 1 παίρνω δώρο άλλο 1. Τώρα μπορείτε να κάνετε τον υπολογιστή σας να πετάει με Windows 10, απλώς αποκτώντας την επαγγελματική σουίτα λογισμικού της Microsoft γνωστή ως MS OFFICE.

    Από εκεί και πέρα, το κατάστημα διαθέτει και πάλι πληθώρα προσφορών με χρήση εκπτωτικών κουπονιών είτε για μεμονωμένες αγορές, είτε για συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

     Από την άλλη, με το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω: 

    Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

    Οι παραπάνω προσφορές δεν θα διαρκέσουν πολύ, λαμβάνοντας υπόψη τη ζήτηση για αυτές από όλο τον κόσμο, οπότε αν θέλετε να έχετε νέο λειτουργικό σύστημα και σουίτα εφαρμογών Microsoft, τότε είναι η ώρα να αναβαθμίσετε.

    Σχετικά με το keysfan

    Η Keysfan υπερηφανεύεται που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαδικτυακούς πωλητές ψηφιακών κλειδιών λήψης για διαφορετικά λογισμικά και παιχνίδια. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα προϊόντα της και απολαμβάνουν τις εκπτώσεις και τα γνήσια κλειδιά προϊόντων της. Προσθέστε σε αυτήν την παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη πελατών μας, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε καλύτερη προσφορά για να ένα ψηφιακό κλειδί για οποιοδήποτε λογισμικό οπουδήποτε αλλού στον κόσμο ή στο Διαδίκτυο.

    Χρειάζεστε βοήθεια;

    Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική διαδικασία. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών παρέχει την γρήγορη υποστήριξη που χρειάζεστε μεσω e-mail στο [email protected].

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles