18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Black Mirror 6: Ημερομηνία κυκλοφορίας και πρώτο trailer για τη δυστοπική σειρά του Charlie Brooker

    Η σειρά Black Mirror του Charlie Brooker κατάφερε να κάνει αίσθηση από την αρχή της κυκλοφορίας της και να αποκτήσει φανατικό κοινό. Επιτέλους, έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για την 6η σεζόν στο Netflix, περιγραφή για τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε αλλά και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer.

    O νέος κύκλος θα αποτελείται από 5 επεισόδια, δύο περισσότερα δηλαδή από τη σεζόν του 2019. Στην επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της βραβευμένης με Emmy σειράς, ο Brooker είπε: «Πάντα πίστευα ότι το Black Mirror πρέπει να περιλαμβάνει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους ανθρώπους (και τον εαυτό μου). Αλλιώς ποιο είναι το νόημα; Θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να συνεχίσει να επανεφευρίσκει τον εαυτό της. Έτσι, εν μέρει ως πρόκληση, και εν μέρει για να κρατήσω τα πράγματα φρέσκα τόσο για μένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα μερικές από τις δικές μου βασικές υποθέσεις για το τι να περιμένω».

    Το εντυπωσιακό cast περιλαμβάνει τους Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Idol: Κυκλοφόρησε το τελικό trailer πριν την πρεμιέρα στο HBO (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles