20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαθέσιμο το BlackBerry 10.2.1

    Η Blackberry ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης του mobile λειτουργικού της, υπ’αριθμόν 10.2.1.Η νέα έκδοση προσφέρει νέες λειτουργίες και δυνατότητες στους χρήστες προκειμένουν να καταστήσει πιό ελκυστικό το λειτουργικό, πάντα «κυνηγώντας» το Android και το iOS. Χωρίς, βέβαια, να αγνοεί το πόσο σημαντική παρουσία έχει το OS της Google στην αγορά, το Blackberry 10.2.1 έχει καλύτερη υποστήριξη για εγκατάσταση και χρήση Android εφαρμογών στις συσκευές της εταιρείας, απλώς χρησιμοποιώντας τα .apk αρχεία μέσω του file manager, ή από app markets (εκτός του Google Play φυσικά).

    bb-10-2-1-2

    Επιπλέον, διαθέτει νέο phone dialer με δυνατότητα σίγασης και αποστολής απάντησης μέσω SMS σε μια κλήση μέσω swipes, υποστήριξη ομάδων χρηστών στα SMS και email apps, ξεκλείδωμα συσκευής μέσω…εικόνας, ορισμένες αλλαγές στα menus αλλά και προσθήκη FM radio στα BlackBerry Z30, Q10 και Q5!

    H διάθεση της αναβάθμισης έχει ήδη ξεκινήσει σε παγκόσμια κλίμακα και σύντομα θα τη λάβετε και στη δική σας συσκευή!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles