13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Blackpink: “Έσπασαν” το ρεκόρ του Τζάστιν Μπίμπερ στο YouTube

    Οι Blackpink αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία groups που έχουν βγει από την Νότια Κορέα και την pop μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τη YG Entertainment και αποτελείται από τις Jennie, Jisoo, Rose και Lisa.

    65,2 εκατομμύρια συνδρομητές στις 10 Σεπτεμβρίου

    Οι Blackpink τις τελευταίες μέρες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για ακόμα μια φορά. Ο λόγος είναι ότι κατέρριψαν το ρεκόρ του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα ο καλλιτέχνης με τους περισσότερους συνδρομητές στο YouTube. Το κανάλι του γκρουπ της Κ-pop στο YouTube ξεπέρασε τους 65,2 εκατομμύρια συνδρομητές στις 10 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά την κυκλοφορία του σόλο πρότζεκτ του μέλους τους, Lisa, με τίτλο «Lalisa».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Blackpink κατάφεραν να καταλάβουν την πρώτη θέση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουν περάσει πέντε χρόνια και τρεις μήνες από την εκκίνηση του επίσημου καναλιού τους στις 28 Ιουνίου 2016. Το συγκρότητα έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο το 2016 με το τραγούδι “Whistle”, που αποτέλεσε και το πρώτο τους Νο1 στα τσαρτς της Νοτίου Κορέας. Ακολούθησε η επιτυχία τους “Boombayah” που τις έκανε να φτάσουν στην κορυφή του Billboard World Digital Songs.

    Διαβάστε επίσης:

    West Side Story (2021): Πολλά υποσχόμενο το τρέιλερ του νέου μιούζικαλ του Steven Spielberg

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles