12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Blizzard: Με νέα εξαγορά επιταχύνει την ανάπτυξη του WoW

    Μια σημαντική χρονιά είναι αυτή που διανύουμε για την Activision Blizzard, καθώς τo Diablo Immortal, to Overwatch 2 και το mobile game Warcraft Arclight Rumble έχουν ήδη γίνει διαθέσιμα, τη στιγμή που η εταιρεία έχει μπροστά της το μεγάλο “στοίχημα” που αφορά την κυκλοφορία του World of Warcraft expansion Dragonflight μέσα στο 2022.

    Προκειμένου να καταφέρει να λανσάρει το expansion του WoW εγκαίρως χωρίς να θυσιάσει την ποιότητα, η Blizzard σκοπεύει να προχωρήσει στην εξαγορά του Proletariat. Πρόκειται για το studio που βρίσκεται πίσω από το magic-heavy battle royale game Spellbreak, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GamesBeat.

    Αν πραγματοποιηθεί η εν λόγω εξαγορά, περισσότεροι από 100 developers προβλέπεται να εστιάσουν στην ανάπτυξη του World of Warcraft. Ο ίδιος ο manager του παιχνιδιού άλλωστε, ο John Hight, έχει ήδη αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, στην προσπάθειά της να παραδώσει το νέο περιεχόμενο στους παίκτες πιο γρήγορα.

    Σημειώνεται ότι η Blizzard, τηρώντας την υπόσχεσή της, ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες το 9ο expansion του δημοφιλούς MMO. Το Dragonflight θα επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν τα Dragon Isles, δηλαδή το σπίτι των dragonflights του Azeroth.

    Διαβάστε επίσης:

    Εχθροί και νέες ικανότητες αποκαλύπτονται στο νέο trailer του Sonic Frontiers (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles