18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Boom! Η Microsoft αγοράζει το LinkedIn έναντι 26.2 δισ. δολαρίων!

    Αυτό δεν το περιμένατε… Στα χέρια της Microsoft οδηγείται το LinkedIn, το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης που δίνει έμφαση στην επαγγελματική σας υπόσταση και όχι την προσωπική όπως τα περισσότερα από τα υπόλοιπα. Η εξαγορά που θα ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά υπολογίζεται ότι θα κοστίσει στη Microsoft 26.2 δισ. δολάρια, με την κάθε μετοχή του LinkedIn να έχει αποτιμηθεί στα $196.

    microsoft-linkedin

    Η αμερικανική εταιρεία σημειώνει ότι το LinkedIn θα διατηρήσει το δικό του brand και την ανεξαρτησία του και ο CEO του Jeff Weiner θα αναφέρεται απευθείας στον Satya Nadella. Τόσο ο Reid Hoffman, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και συνιδρυτής του LinkedIn όσο και ο Weiner είναι πλήρως σύμφωνοι για τη συναλλαγή μεταξύ των δύο εταιρειών.

    H Microsoft σκοπεύει να ενσωματώσει στο social network πολλές από τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της όπως τα  Office, Skype αλλά και την Cortana.

    Είναι η πρώτη μεγάλη εξαγορά της εταιρείας του Redmond επί ηγεσίας Satya Nadella και είναι άκρως δυναμική, με τη Microsoft που διαθέτει το “μεγαλύτερο επαγγελματικό cloud” να αποκτά και το “μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο” στον κόσμο που διαθέτει πάνω από 433 εκατομμύρια χρήστες.

    Διαβάστε την επιστολή του Satya Nadella στους υπαλλήλους της Microsoft για την εξαγορά του LinkedIn

    https://www.youtube.com/watch?v=-89PWn0QaaY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles