12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Box Office: Πάνω από $30 εκατ. οι εισπράξεις του Scream το Σαββατοκύριακο

    Ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο έκανε πριν λίγες μέρες η ταινία Scream στους κινηματογράφους, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το κοινό έσπευσε στις αίθουσες για να δει το γνωστό franchise τρόμου. Τα έσοδα του Σαββατοκύριακου ανήλθαν σε 30.6 εκατ. δολάρια, ένα ποσό άξιο αναφοράς αν αναλογιστεί κανείς ότι η παραγωγή κόστισε περίπου 25 εκατ. δολάρια.

    Η επιτυχία του Scream δε είναι σημαντική μόνο για την ίδια την ταινία, αλλά και για τον κινηματογράφο γενικότερο. Τα εισιτήρια κόπηκαν εν μέσω νέας υγειονομικής κρίσης, αφού η μετάλλαξη Όμικρον έχει δημιουργήσει αναρίθμητα εμπόδια σε πλήθος δραστηριοτήτων. Μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης ταινίας, βέβαια, είναι το γεγονός ότι στοχεύει σε νεαρό κοινό, που πιθανότατα να μην ανησυχεί υπερβολικά για την πανδημία.

    Η Paramount και η Spyglass Media με το reboot, άνοιξαν πάντως ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του “Scream”. Η ταινία έχει τον ίδιο τίτλο με το original film του 1996 και φέρνει στο σήμερα οικεία πρόσωπα από το παρελθόν όπως οι Neve Campbell και Courteney Cox, οι οποίοι καταδιώκονται για ακόμα μια φορά από τον Ghostface.

    Διαβάστε επίσης:

    Το στοιχειωμένο σπίτι του Freddy Krueger πωλήθηκε για 2,8 εκατ. δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles