11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Brian Acton. Το 2009 τον απέρριψε το Facebook, το 2014 τον έκανε… δισεκατομμυριούχο

    Χθες αργά το βράδυ, η είδηση της εξαγοράς της messaging εφαρμογής WhatsΑpp από το Facebook, έναντι του αστρονομικού ποσού των 16 δισ. δολαρίων, αναστάτωσε το Διαδίκτυο. Και πέρα από τα σχόλια σχετικά με το τεράστιο ποσό της εξαγοράς, αλλά και το πώς θα συνεχίσει να διατίθεται το δημοφιλές app (αυτόνομα ή… μέσω του Facebook – απ’ό,τι φαίνεται ισχύει το πρώτο), ήρθε στο φως και ένα παρασκήνιο που αφορά έναν από τους συνιδρυτές του WhatsApp, τον Brian Acton. Γνωρίζατε, λοιπόν, ότι το 2009 το Facebook είχε απορρίψει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Acton; Αυτό, τουλάχιστον, έγραφε ο ίδιος σε tweet του από εκείνη την περίοδο, που βλέπετε παρακάτω.

    Και μπορεί να μην κατάφερε να πιάσει δουλειά τότε στο Facebook, τριάμιση χρόνια ωστόσο αργότερα η εφαρμογή που δημιούργησε μαζί με τον Jan Koum εξαγοράζεται από την εταιρεία του Mark Zuckerberg, κάνοντάς τον δισεκατομμυριούχο.

    Το 2009 όμως δεν ήταν, σε καμία περίπτωση, μία καλή χρονιά για τον Brian Acton, που, πέρα από το Facebook, είχε απορριφθεί και από το twitter όπως θα δείτε παρακάτω.

    Πώς αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε λίγα χρόνια;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles