16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Brian May: Για την κατάσταση της υγείας του ενημέρωσε τους fans ο κιθαρίστας των Queen

    Προβλήματα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος των Queen, Brian May. Ο ίδιος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την κακή κατάσταση της υγείας του, χρησιμοποιώντας ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Ο ροκ σταρ, του οποίου το σόλο άλμπουμ «Another World» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε υψηλή θέση στα charts, αποκάλυψε στους θαυμαστές του: «Έχω έναν φρικτό ιό, δεν είναι Covid, είναι κάτι που με έχει κάνει άρρωστο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγαίνω πολύ έξω».

    Οι θαυμαστές έσπευσαν να του στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

    Στο βίντεο ο Brian May φαίνεται να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, με τα χαρακτηριστικά σγουρά μαλλιά του.


    Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2020 είχε αποκαλύψει ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο, και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του: «Λοιπόν νομίζω ότι 50 χρόνια τρέχοντας με ένα λουράκι κιθάρας πάνω από τον αριστερό μου ώμο κρατώντας μια βαριά κιθάρα μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό! Αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο!».

    Διαβάστε επίσης:

    Συνεχίζει το “τρολάρισμα” ο Elon Musk! Coca Cola και Mc Donald’s οι επόμενες εξαγορές (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles