18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Bridgerton: Επιστρέφει στις 25 Μαρτίου η σειρά του Netflix που κατέρριψε τα ρεκόρ (trailer)

    Η σειρά Bridgerton αποτέλεσε μια παραγωγή “φαινόμενο” για το Netflix, αφού από τις πρώτες ημέρες προβολής της στην υπηρεσία streaming έκανε “πάταγο”, κερδίζοντας σημαντική θέση στις προτιμήσεις του κοινού. Aποδείχτηκε μία μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τους λάτρεις του είδους αλλά γενικά για τους συνδρομητές. Ο πρώτος κύκλος κατέλαβε την κορυφή του Top 10, σε 76 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Στις 25 Μαρτίου η σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν, από την οποία μάλιστα μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση μέσω του 1ου trailer που κυκλοφόρησε.

    Στη 2η σεζόν του Bridgerton η προσοχή στρέφεται στην Simone Ashley και τον Jonathan Bailey, οι οποίοι θα υποδυθούν τους Kate Sharma και Anthony Bridgerton. Πιθανότητα ένα μέρος των fans να απογοητευτεί από την απουσία του Rege Jean-Page, όμως η Lady Whistledown και η νέα ιστορία που έχει να διηγηθεί αναμένεται να καλύψουν το κενό.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Έσκασε το ΕΠΙΚΟ trailer του Dr. Strange in the Multiverse of Madness! Έφτασε η ώρα των X-Men στο MCU; (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles