19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Bryan Singer θα βουτήξει 20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα

    Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον σκηνοθέτη που έφερε τους X-Men στη μεγάλη οθόνη, λέγε με Bryan Singer. Γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και φρόντισε να το κάνει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. O διάσημος σκηνοθέτης ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει το σενάριο της νέας επερχόμενης κινηματογραφικής προσαρμογής της κλασικής ιστορίας που έγραψε ο Ιούλιος Βερν, 20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα. Δηλαδή αυτό που θα αποτελέσει το επόμενο project του.

    20-000-leagues-under-the-sea-original

    Το περίφημο βιβλίο του 1869 έχει περάσει πολλές φορές από τη μεγάλη οθόνη, με επιτυχημένες και άλλες πιο μέτριες ταινίες να ξεδιπλώνουν την ιστορία του πλοίαρχου Νέμο και του Ναυτίλου, το υποβρύχιο που μας ταξίδεψε σε απίστευτες περιπέτεις στα βάθη των ωκεανών. Το πιο κλασικό φιλμ είναι εκείνο του 1954 και του Richard Fleischer με πρωταγωνιστή τον Kirk Douglas που είχε βραβευτεί και με δύο Όσκαρ, το ένα για τα ειδικά εφέ που ήταν πολύ προχωρημένα για την εποχή τους.
    Και εκεί που περιμέναμε το φιλμ να έρθει από την Walt Disney και τον David Fincher σύμφωνα με τις φήμες που είχαμε ακούσει πριν από κάμποσο καιρό, τελικά αυτό θα πραγματοποιηθεί από την 20th Century Fox και τον Singer. Το νέο σενάριο έχουν γράψει οι Rick Sordelet και Dan Studney, με τον Fincher να βάζει την δική του σφραγίδα.

    Screen Shot 2015-09-17 at 9.21.42 PM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles