21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Cablenet: Πρεμιέρα της εκπομπής «THE BIG PICTURE WITH KAL PENN» στο National Geographic Channel

    Cablenet the  big picture with Kal Penn National Geographic

    θέλετε να μάθετε πώς το χρήμα, το σεξ, το φαγητό, τα sports ή η παρανομία, επηρεάζουν καθημερινά τις ζωές σας; Τότε παρακολουθήστε την πρεμιέρα του “The big picture with Kal Penn” αυτή την Κυριακή 14 Ιουνίου και κάθε Κυριακή στις 20:00 από το National Geographic Channel.

    Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Kal Penn, που τον γνωρίσαμε από τις σειρές “House” και “How I Met Your Mother”, φέρνει στις οθόνες σας τη μεγάλη εικόνα πίσω από τα στοιχεία που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας. Μέσω της πρωτοποριακής χαρτογράφησης μεγάλων δεδομένων και της δημιουργικής απεικόνισης των πληροφοριών με τελευταίας τεχνολογίας γραφικά, η εκπομπή καλύπτει διάφορες πτυχές της κοινωνίας όπως την εγκληματικότητα, κρυμμένους θησαυρούς, το σεξ, την εξάπλωση πανδημιών και πολλά άλλα θέματα που θα σας καθηλώσουν μπροστά από την οθόνη σας!

    Αν θέλετε λοιπόν να ταξιδέψετε στο συναρπαστικό κόσμο της καθημερινότητας μέσα από τα μάτια της τεχνολογίας, απλά συντονιστείτε αυτή την Κυριακή 14 Ιουνίου και κάθε Κυριακή στις 20:00 στο National Geographic Channel και λύστε όλες σας τις απορίες!

    Σημειώνεται ότι το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο σε όλα τα μπουκέτα καναλιών της Cablenet.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles