21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Συναρπαστικές εξελίξεις στον 7ο κύκλο του «Castle», που κάνει πρεμιέρα αύριο στο FOX Life!

    cablenet castle fox life

    Συναρπαστικές εξελίξεις επιφυλάσσει ο 7ος κύκλος του «Castle», που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX Life αύριο Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στις 21:50 μέσω του μπουκέτου καναλιών cableview+ της Cablenet στη θέση 304.

    Όπως θα θυμούνται οι «fans» της σειράς«Castle», στο φινάλε του 6ου κύκλου κι ενώ ο Castle οδηγούσε προς την εκκλησία, ένα μυστηριώδες μαύρο αυτοκίνητο τον χτύπησε με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ποτέ στην τελετή. Η Beckett κλήθηκε αμέσως στην σκηνή του ατυχήματος, όπου έντρομη αντίκρισε το αυτοκίνητο του Castle σε μία χαράδρα, τυλιγμένο στις φλόγες. Ποιος κρύβεται πίσω από το χτύπημα; Υπάρχει περίπτωση ο Castle να είναι ακόμη ζωντανός;

    Οι απαντήσεις θα δοθούν στην οθόνη… μέσω του μπουκέτου καναλιών cableview+ της Cablenet, μιας και η 7η σεζόν ξεκινά στη σκηνή του ατυχήματος, με την Beckett να καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση που ανέλαβε ποτέ στη ζωή της.

    Σημειώνεται ότι η σειρά «Castle» απέσπασε πρόσφατα 3 People Choice Awards: Καλύτερης Αστυνομικής Σειράς (Favorite TV Crime Drama), Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Αστυνομική Σειρά (Favorite Crime Drama TV Actor) για τον Nathan Fillion και Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Αστυνομική Σειρά (Favorite Crime Drama TV Actress) για τη μοναδική Stana Katic.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles