20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CABLENET και PRIMETEL αλλάζουν το τοπίο στις τηλεοπτικές ποδοσφαιρικές μεταδόσεις

    Cablenet_Primetel (Small)
    οι κ.κ. Νικόλας Σιακόλας-CEO Cablenet και Ερμής Στεφάνου-CEO Primetel

    Σύμπραξη για το τηλεοπτικό περιεχόμενο μεταξύ CABLENET και PRIMETEL, ως αποτέλεσμα της κοινής προσέγγισης των δυο εταιρειών για ενοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου κάτω από κοινή τηλεοπτική στέγη, ανακοινώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες προχώρησαν σε στρατηγική συμφωνία αμοιβαίας πρόσβασης σε όλο το αθλητικό περιεχόμενο που έχουν εξασφαλίσει. Έτσι από την τηλεοπτική σεζόν του 2019, οι συνδρομητές της CABLENET και της PRIMETEL θα έχουν πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο που διαθέτουν οι δυο πλατφόρμες στην Κύπρο.

    Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι φίλοι του αθλητισμού θα μπορούν μέσα από 10 συνολικά αθλητικά κανάλια να παρακολουθούν ζωντανά όλους τους αγώνες 7 «πρωτοκλασάτων» ομάδων του Κυπριακού πρωταθλήματος, μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και περισσότερους από 40 αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ εβδομαδιαίως, μέσα από τα κανάλια Cablenet Sports

    Επιπλέον, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αθλητικές εκπομπές με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και στιγμιότυπα διοργανώσεων από όλο τον κόσμο και για όλα τα σπορ.

    Να σημειωθεί ότι το σύνολο του αθλητικού περιεχομένου θα είναι διαθέσιμο Παγκύπρια, από την τηλεοπτική πλατφόρμα τόσο της CABLENET όσο και της PRIMETEL, ενώ τα κορυφαία ντέρμπι και επιλεγμένοι αγώνες θα προσφέρονται και μέσω υπηρεσίας LiveStreaming στο διαδίκτυο.

    Η συμφωνία προβλέπει επίσης την κοινή διαχείριση και προβολή του συνόλου του τηλεοπτικού προγράμματος που αφορά σε πακέτα δημόσιας προβολής για επιχειρήσεις, κάτω από μια ενιαία συνδρομή, απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία εγγραφής και εγκατάστασης για όλους τους ενδιαφερόμενους.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CABLENET κ. Νικόλας Σιακόλας, αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε: «Η δυνατότητα του κάθε φίλου του αθλητισμού να βρίσκει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει σε πολλαπλές πλατφόρμες και να έχει έτσι τη δυνατότητα επιλογής του παρόχου του με γνώμονα τις συνολικές υπηρεσίες που του προσφέρει, είναι κάτι που επιδιώκαμε από την αρχή. Με την ενοποίηση του αθλητικού περιεχομένου των εταιριών μας, οι συνδρομητές μας θα έχουν τώρα πρόσβαση σε μια πλούσια αθλητική εμπειρία σε συνδυασμό με τη μοναδική αξία που παρέχει η Cablenet στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες».

    Από την πλευρά του ο κ. Ερμής Ν. Στεφάνου, Διευθύνων Σύμβουλος της PRIMETEL σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή επεσήμανε : «Με οδηγό την πίστη στο όραμα μας για ενοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που κάνουμε σήμερα ένα σημαντικό βήμα, για να προσφέρουμε περισσότερη αξία στους συνδρομητές μας εκατέρωθεν, με αναβαθμισμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο και προσιτές τιμές για όλους».

    Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη νέα αυτή συνεργασία μεταξύ CABLENET και PRIMETEL, θα δοθούν σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα καθοριστεί σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles