20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Με περισσότερες πρεμιέρες στα κανάλια FOX και FOXLife ο φετινός Ιούνιος!

    backstrom The League 6 FOX FOXLife cablenet

    Ακόμα πιο ενδιαφέρον κάνει τον Ιούνιο η Cablenet, που φέρνει στις οθόνες σας ακόμα δύο πρεμιέρες,  («Backstrom» και «The League) που υπόσχονται… να σας διασκεδάσουν, να σας χαλαρώσουν… και να σας «φτιάξουν» την διάθεση! Συντονιστείτε λοιπόν στα κανάλια FOX και FOXLife, που είναι διαθέσιμα μέσω του μπουκέτου καναλιών cableview+ στις θέσεις 303 και 304 αντίστοιχα και απολαύστε τα βράδια σας με την καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά, που μόνο η Cablenet, ξέρει να σας κρατά.

    Η αρχή λοιπόν γίνεται την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 21:50 με την πρεμιέρα της νέας ανατρεπτικής χιουμοριστικής αστυνομικής σειράς «Backstrom» που έχει σαν πρωταγωνιστή έναν εκνευριστικό, προσβλητικό, οξύθυμο, αλλά δαιμόνιο ντετέκτιβ, ο οποίος επιστρέφει από την «εξορία» για να διευθύνει την Ειδική Μονάδα Εγκληματολογικής Έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος του Portland (S.C.U.).

    Άλλη μια πρεμιέρα ακολουθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 21:15 αποκλειστικά στο FOX όπου θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο νέος κύκλος της σειράς «The League 6». Η κωμική σειρά «The League 6» εστιάζει σε μια παρέα φίλων που συμμετέχουν σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (fantasy football). Για ακόμα μια σεζόν η τρελοπαρέα σας διασκεδάζει με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles