21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Νέο κατάστημα στη Λεμεσό

    cablenet new store limassol

    Ένα νέο κατάστημα στην Λεμεσό ανακοίνωσε πρόσφατα η Cablenet, που βρίσκεται στην οδό Πλουτάρχου 39, 3060 (γωνία Πάφου και Ομονοίας) στο Zavos Pavilion Center. Με το νέο της κατάστημα, η Cablenet δίνει πλέον τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να εξυπηρετηθούν και να ενημερωθούν άμεσα, γρήγορα και υπεύθυνα από το εξειδικευμένο προσωπικό για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τα συνδυαστικά πακέτα της εταιρείας, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα, όσοι από αυτούς είναι συνδρομητές, να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους. Επίσης, στο νέο κατάστημα Cablenet οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ποιοτικές λύσεις για γρήγορο internet, τηλεφωνία και ψηφιακή τηλεόραση, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, οι πρώτοι 300 καινούριοι πελάτες που θα επισκεφθούν το νέο κατάστημα της Cablenet στην Λεμεσό, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν συλλεκτικά δώρα Cablenet. Το νέο κατάστημα είναι ανοικτό Δευτέρα – Παρασκευή από τις 08:00 μέχρι τις 20:00 και το Σάββατο από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

    Τέλος, το νέο κατάστημα της Cablenet στη Λεμεσό έρχεται να ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο των καταστημάτων Cablenet που λειτουργεί η εταιρεία σε όλη τη Κύπρο για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles