16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Πρεμιέρα καινούριας σεζόν “Keeping Up with the Kardashians” στο Ε!

    Λίγες μέρες απέμειναν για να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν (δέκατη) του πιο πολυαναμενόμενου ριάλιτι στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, το περίφημο «Κeeping up with the Kardashians» που η Cablenet μέσω του καναλιού E! φέρνει κοντά μας την ερχόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 20:00.

    Η σειρά αρχίζει με δυσκολίες στις σχέσεις καθώς οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Kris και του Bruce. Η οικογένεια προσπαθεί να προσαρμοστεί στα καινούρια δεδομένα και ευελπιστεί ότι θα γίνει ακόμα πιο δυνατή.

    Κάποια από τα θέματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια αυτή τη σεζόν είναι η σχέση της Kris και του Bruce οι οποίοι μαθαίνουν πόσο διαφορετικό είναι να ζουν εκτός γάμου τόσων χρόνων και πως επηρεάζει ολόκληρη την οικογένεια. Η Kim και η Kourtney συγκρούονται σχετικά με αποφάσεις της Kim που επηρεάζουν την εικόνα της αδελφής της στο ηλεκτρονικό τους παιχνίδι, και η Khloé ξεκινάει για μια περιπέτεια με την κολλητή της Malika.

    Σημειώνεται ότι το κανάλι E! είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Cablenet μέσω της βασικής υπηρεσίας τηλεόρασης στη θέση 102.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles