19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: «The Walking Dead 5» – Μέρος 2ο – έρχεται στο FOX!

    The Walking Dead 5 FOX cablenet

    Η σειρά που έχει σπάσει ότι ρεκόρ τηλεθέασης έχει θέσει η ίδια, επιστρέφει μέσω του μπουκέτου καναλιών cableview+ της Cablenet στο κανάλι FOX, θέση 303, τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 22.30 με νέα επεισόδια, αμέσως μετά την προβολή τους στην Αμερική!

    Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά comics του Robert Kirkman, το «The Walking Dead» μας μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από ένα θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.

    Στο 1ο μέρος του 5ου κύκλου είδαμε τον Rick και την ομάδα να δραπετεύουν από το Terminus και να συνεχίζει προς τη Washington. Στην πορεία η ομάδα διασπάστηκε, ο Eugene έκανε μια εξομολόγηση που άλλαξε τα δεδομένα και η εκκλησία που αρχικά λειτούργησε σαν προσωρινή κατοικία για την ομάδα, παραδόθηκε στους walkers. Μετά την εγκατάλειψη της ιδέας για την ανεύρεση θεραπείας στην Washington, ο στόχος παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί. Τα πράγματα για την ομάδα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά μετά το τραγικό φινάλε του 1ου μέρους με το θάνατο της Beth.

    Πώς θα αντιδράσουν μετά από αυτή την απώλεια; Θα βρουν το χαμένο τους κουράγιο και την επιθυμία για επιβίωση; Θα μπορέσει ο Rick να οδηγήσει την ομάδα σε ένα ασφαλές μέρος; Αν και ζωντανοί, η γραμμή χωρίζει την ομάδα από τους walkers είναι πολύ λεπτή.

    Υπάρχει άραγε κάτι που θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα νέα πνοή; Μην χάσετε τη μεγάλη πρεμιέρα του 2ου μέρους, του 5ου κύκλου «The Walking Dead» στο FOX.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles