14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Την Πέμπτη 14 Μαΐου η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς «Wayward Pines» στο FOX!

    cablenet Wayward Pines fox

    Την πολυσυζητημένη σειρά «Wayward Pines» φέρνει στις οθόνες μας η Cablenet μέσω του καναλιού FOX, από την Πέμπτη 14 Μαΐου και κάθε Πέμπτη στις 21:30. Σημειώνεται ότι το «Wayward Pines» είναι η πρώτη σειρά του FOX, που κάνει παγκοσμίως ταυτόχρονη τηλεοπτική πρεμιέρα, με 126 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, να προβάλλουν ταυτόχρονα όλα τα επεισόδια της νέας σειράς!

    Βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα Pines του μετρ ταινιών μυστηρίου M. Night Shyamalan (6th Sense, the Omen), το «Wayward Pines» είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ, στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke (Matt Dillon) φτάνει στην επαρχιακή πόλη, Wayward Pines του Idaho, αναζητώντας τα ίχνη δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων που αγνοούνται.

    Το «Wayward Pines» είναι μία μίνι-σειρά 10 επεισοδίων και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλους τους Juliette Lewis (Cape Fear, Natural Born Killers), Terrence Howard (Hustle & Flow, Empire), Melissa Leo, Carla Gugino και Toby Jones (Hunger Games, Capote) στο ρόλο του αινιγματικού Dr. Jenkins!

    Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο μέσω του μπουκέτου καναλιών cableview+ στη θέση 303.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles