15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Call of Duty: Vanguard – Δείτε το καταιγιστικό trailer και ετοιμαστείτε να καταταγείτε στις τις 5 Νοεμβρίου!

    Οι fans των FPS το περίμεναν πως και πως και η Activision δεν τους χάλασε το χατίρι, καθώς το Vanguard, το νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στο σύμπαν του Call of Duty είναι πλέον γεγονός! Η Activision που πραγματοποίησε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού που θα καλύπτει τα πιο γνωστά και αιματηρά θέατρα των επιχειρήσεων του B’ Παγκοσμίου Πολέμου, κυκλοφόρησε και το πρώτο καταιγιστικό trailer, ενώ μάλιστα ανακοίνωσε και το release date του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, με την CoD day να τοποθετείται στις 5 Νοεμβρίου 2021 (το game θα βγει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC).

    Σύμφωνα με τους developers της Sledgehammer Games που έχει αναλάβει την ανάπτυξη, ένα από τα ατού του Vanguard είναι ότι θα επιτρέπει τόσο cross-play ανάμεσα στα platforms, αλλά και το cross-progression, πράγμα που σημαίνει ότι οι gamers θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα στατιστικά, τις επιδόσεις και όλο το profile τους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα επιθυμούν. Όπως έγινε γνωστό, το focus στο Vanguard θα είναι οι ειδικές δυνάμεις με το campaign να εξελίσσεται στο ανατολικό και δυτικό μέτωπο της Ευρώπης, αλλά και στην Βόρεια Αφρική, καθώς επίσης και στο θέατρο των επιχειρήσεων του Ειρηνικού.

    Στη διάρκεια του single-player campaign, οι gamers θα αναλαμβάνουν 4 διαφορετικούς χαρακτήρες που προέρχονται από τον στρατό της Αυστραλίας, το τάγμα αλεξιπτωτιστών της Βρετανίας, την Squadron Six των Η.Π.Α και από την 138th rifle division του Κόκκινου Στρατού. Αυτοί οι χαρακτήρες θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό και να αντέξουν το χάος του πολέμου, δίνοντας πολλές φορές την υπέρτατη μάχη για την επιβίωση τους, όταν οι πιθανότητες δεν είναι σχεδόν ποτέ με το μέρος τους. Για αυτό και οι παίκτες θα λάβουν μέρος σε dogfights πάνω από τα νησιά του Ειρηνικού, θα πέσουν με αλεξίπτωτο στη Νορμανδία, θα κατευθύνουν τανκς στις ερήμους της Βορείου Αφρικής και θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν το Stalingrand ως ελεύθεροι σκοπευτές.

    Σε ότι έχει να κάνει με το multiplayer, εδώ η Sledgehammer αναμένεται να τιμήσει την παράδοση του Call of Duty, για αυτό και πρόκειται να δούμε επικές multiplayer battles, οι οποίες θα απλώνονται σε 20 διαφορετικούς χάρτες και με μια μεγάλη ποικιλία από multiplayer modes που αναμένεται να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς (περισσότερη ανάλυση για τα multiplayer modes θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της open beta). Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε, το Vanguard θα περιλαμβάνει και το all-time classic και fan-favorite Zombie Mode. Φυσικά, εξυπακούεται ότι μετά το release θα μας περιμένει μπόλικο post-launch περιεχόμενο με seasonal events, εορτασμούς και νέο content στο single και multiplayer κομμάτι, αλλά και ενσωμάτωση με το Warzone.

    Χωρίς αμφιβολία, το νέο Call of Duty δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως ας μην μιλήσουμε άλλο εμείς και ας αφήσουμε καλύτερα να «μιλήσει» το πρώτο πραγματικά καταιγιστικό trailer που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles