18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cammy, Lily και Zangief έρχονται στο Street Fighter 6 (trailer)

    Μερικές νέες πληροφορίες αποκάλυψε η Capcom για το επερχόμενο Street Fighter 6 στο State of Play της Sony. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι οι 3 προσθήκες που θα δούμε στο δημοφιλές fighting game, καθώς η εταιρεία παρουσίασε μέσα από ένα νέο video τους Cammy, Lily και Zangief που έρχονται να συμπληρώσουν την ομάδα των 18 χαρακτήρων.

    Η Cammy έκανε το ντεμπούτο της στο Super Street Fighter 2 και τώρα επιστρέφει έχοντας γνώριμες τεχνικές επίθεσης στη φαρέτρα της, όπως τα Spiral Arrow, Cannon Spike και Hooligan Combination. Το νέο gameplay trailer αποκαλύπτει την Cammy και οι fans δηλώνουν ήδη ενθουσιασμένοι με το νέο της look και τις θανατηφόρες κινήσεις της.

    Η Lily αποτελεί έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα, η οποία είναι μέλος του Thunderfoot tribe, όπως ο T. Hawk. Η διαφορά είναι ότι η Lily έρχεται αρματωμένη με ένα ζευγάρι πολεμικά clubs και φαίνεται ότι τίποτα δε μπορεί να της κόψει τη… φόρα.

    Ο τελευταίος ήρωας που είδαμε είναι ο Zangief. Πρόκειται για ένα γνωστό ήρωα από το Street Fighter 2, ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο video:

    Το Street Fighter 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Η Capcom έχει προγραμματίσει το λανάρισμά του σε PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στις 2 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης: Hogwarts Legacy Review (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles