16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cargo: Το zombie φιλμ που βασίζεται στο τρομερό short του 2013

    Εάν τυχόν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος είναι επειδή είχαμε κάποτε παρουσιάσει ένα πακέτο από ταινίες μικρού μήκους που είχαν ξεχωρίσει μέσα στο 2013. Aνάμεσα σ’ αυτές ήταν και το εντυπωσιακό Cargo, ένα φιλμ που ήταν φιναλίστ στο Tropfest Film Festival και έκτοτε απέκτησε πολύ καλή φήμη και μαζί πάνω από 10 εκατομμύρια views στο YouTube. Αυτό το story λοιπόν θα γίνει long play παραγωγή με τον Martin Freeman να αφήνει για λίγο τα γυρίσματα του Sherlock για να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σ’ ένα φιλμ του είδους.

    cargo_martin_freeman

    Το Αυστραλέζικο short ήταν μία δουλειά των Yolanda Ramke και Ben Howling, και έδειχνε τον αγώνα ενός πατέρα για να διατηρηθεί στη ζωή -έχει μολυνθεί από μία zombie πανδημία- και κυρίως να μη βλάψει το μικρό του παιδί. Σ’ αυτό το σενάριο θα μπει και ο Freeman, για να βρεθεί στην απέραντη Αυστραλία όπου θα περπατά για ώρες με την ελπίδα πως θα βρει κάποιον που θα σώσει και θα μεγαλώσει την κόρη του. Έχει μόλις 48 ώρες για να τα καταφέρει και να μην την εκθέσει στον επικίνδυνο εαυτό του που έχει αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζει προς το χειρότερο. Το στοιχείο που αλλάζει εδώ είναι πως ο Freeman θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μία απομονωμένη φυλή από Αβορίγινες αφού πιστεύει πως μόνο εκεί θα είναι ασφαλής η κόρη του.
    Ο παραγωγός Sam Jennings αποκάλυψε πως ενώ ο ατζέντης του Freeman είπε πως οι ταινίες “genre” δεν ξετρελαίνουν τον ηθοποιό και δεν τις προτιμά, όταν ο Βρετανός ηθοποιός διάβασε το σενάριο εντυπωσιάστηκε και το βρήκε “απρόσμενα δυνατό”. Και για να το λέει ο Freeman που είναι πολύ κύριος και μετρημένος στα λόγια του, θα πρέπει να ισχύει 100%. Οι Ramke και Howling θα αναλάβουν να σκηνοθετήσουν και τη μεγάλη version της ταινίας τους.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=360&v=gryenlQKTbE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles