22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Catan: Έρχεται στις κονσόλες στις 28 Φεβρουαρίου

    Το CATAN: Console Edition θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 και Xbox One στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε η publisher και developer Dovetail Games. Όπως έγινε γνωστό, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει με έκπτωση 10% για τους συνδρομητές του PlayStation Plus και για τους κατόχους κονσόλων Xbox.

    Το «Settlers of Catan» είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής που σχετίζεται με ένα group αποίκων που ταξιδεύουν σε ένα νησί και ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν κι άλλοι άποικοι εκεί. Όλοι πασχίζουν να χτίσουν τις εγκαταστάσεις τους, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν υπό την κατοχή τους το νησί.

    Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες συλλέγουν ύλες, ανταλλάσσουν προϊόντα με τους εχθρούς ή με τα πλοία στις όχθες του νησιού και χτίζουν ό,τι χρειάζονται. Προκειμένου κάποιος να κερδίσει στο επιτραπέζιο, πρέπει να γίνει ο πρώτος που συγκεντρώνει 10 πόντους στη σειρά του. Πρόκειται για ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, που αναμένεται με ενδιαφέρον στις κονσόλες.

    Διαβάστε επίσης:

    Frictional Games: Αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Amnesia: The Bunker

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles