21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    CD Projekt: Απολύσεις μετά την επανασχεδίαση του The Witcher: Project Sirius

    Το τελευταίο διάστημα, χιλιάδες απολύσεις έχουν πραγματοποιηθεί από γνωστές εταιρείες τεχνολογίας. Η γνωστή εταιρεία CD Projekt δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς επιβεβαίωσε ότι έγιναν περικοπές στη developer του Project Sirius, Molasses Flood, μετά από αλλαγές που αποφασίστηκαν για το spinoff του The Witcher.

    Πιο συγκεκριμένα, μετά την αλλαγή κατεύθυνσης του Project Sirius, η CD Projekt επιβεβαίωσε ότι ορισμένοι υπάλληλοι έχουν ήδη απολυθεί. Την περασμένη εβδομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο της CD Project ανακοίνωσε ότι η Molasses είχε ολοκληρώσει τον επαναπροσδιορισμό του πλαισίου για το Project Sirius. Κι ενώ ήταν υπέροχο να ακούμε ότι το Project Sirius κατευθυνόταν για άλλη μια φορά προς τη σωστή κατεύθυνση, άρχισαν να εμφανίζονται tweets από διάφορους πρώην υπαλλήλους της Molasses Flood λέγοντας ότι είχαν απολυθεί από την εταιρεία.

    Η CD Projekt επιβεβαίωσε τώρα ότι 29 εργαζόμενοι έχουν απολυθεί λόγω των αλλαγών και δήλωσε: “Επειδή το έργο άλλαξε, το ίδιο άλλαξε και η σύνθεση της ομάδας που εργάζεται σε αυτό – κυρίως από την πλευρά της The Molasses Flood. Ο συγκεκριμένος αριθμός των εργαζομένων με τους οποίους χωρίσαμε τους δρόμους μας είναι 21 μέλη της ομάδας στις ΗΠΑ και οκτώ στην Πολωνία».

    Το Project Sirius ήταν ένα από τα πολλά νέα παιχνίδια που διαδραματίζονται στο σύμπαν του The Witcher που ανακοινώθηκε πέρυσι, το οποίο περιλαμβάνει το The Witcher 4, την κωδική ονομασία Polaris, την κωδική ονομασία Canis Majoris και πολλά άλλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles