20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Χαμός με το ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία του Elon Musk! Τι απάντησε ο Zelensky

    Ο Elon Musk αποτελεί τον πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη και εκφράζει την άποψή του στο Twitter σχεδόν για τα πάντα. Είναι συνηθισμένο μάλιστα να προτείνει «λύσεις» ή να θέτει ερωτήματα, οργανώνοντας δημοσκοπήσεις στις οποίες οι followers καλούνται να ψηφίσουν. Ακόμα μια δημοσκόπηση έφτασε, λοιπόν, στο λογαριασμό του κροίσου επιχειρηματία που αυτή τη φορά δεν αφορά την Tesla αλλά τον πόλεμο της Ουκρανίας.

    Ο Musk σύντομα, αλλά με… σαφήνεια μοιράστηκε στα social media το ειρηνευτικό του πλάνο, το οποίο αποτελείται από 4 σημεία. Στη συνέχεια κάλεσε το κοινό να ψηφίσει αν συμφωνεί ή όχι. Συγκεκριμένα, προτείνει:

    -να ξαναγίνουν εκλογές στις περιοχές που προσάρτησε η Ρωσία

    -η Κριμαία να προσαρτηθεί στη Ρωσία

    -να διασφαλιστεί η παροχή νερού προς την Κριμαία

    -η Ουκρανία να μείνει ουδέτερη

    Φυσικά, το σχέδιο δεν έμεινε ασχολίαστο από τους εμπλεκόμενους, αφού ο σύμβουλος του Zelensky, Μιχαήλο Ποντόλιακ, απάντησε προτείνοντας ένα εναλλακτικό σχέδιο που περιλαμβάνει: απελευθέρωση της Ουκρανίας (και της Κριμαίας), αποστρατικοποίηση της Ρωσίας, αφαίρεση των πυρηνικών και τιμωρία των εγκληματιών από το διεθνές δικαστήριο».

    Ο ίδιος ο Zelensky ανέφερε στο Twitter: «Ποιον Elon Musk προτιμάτε, αυτόν που υποστηρίζει τη Ρωσία ή αυτόν που υποστηρίζει την Ουκρανία»;

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκάλυψε το ανθρωποειδές ρομπότ της Tesla ο Elon Musk

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles