16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός στα social media – Αποκλείστηκε η Celine Dion από τη «Λίστα των Μεγαλύτερων Τραγουδιστών» του Rolling Stone

    Η Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion έχει αφήσει σίγουρα το δικό της στίγμα στη διεθνή μουσική σκηνή, αφού αποτελεί μια καλλιτέχνιδα με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της και φωνητικές δυνατότητες που πολλοί συνάδελφοί της θα ζήλευαν. Η τραγουδίστρια μάλιστα πρόσφατα συγκίνησε τους fans, όταν γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας της. Η Dion διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person (καθηλωμένου ατόμου) που στην ουσία επηρεάζει το σώμα του ατόμου, οδηγώντας το σε ακαμψία.

    Το γεγονός αυτό μεγαλώνει την αγανάκτηση των θαυμαστών της που είδαν τη Celine Dion να αποκλείεται από τη λίστα του περιοδικού «Rolling Stone» με τους 200 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Η λίστα δημοσιεύτηκε την Πρωτοχρονιά και συμπεριλαμβάνει από την Αρίθα Φράνκλιν μέχρι τη Rosalía, αλλά και πολλούς άλλους καλλιτέχνες γνωστούς που ξεχώρισαν στο τραγούδι. Η απουσία της Dion από τη λίστα προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Με σεβασμό, η απουσία της Celine Dion, αναμφισβήτητα η καλύτερη τεχνικά φωνή όλων των εποχών, από αυτή τη λίστα είναι οριακή προδοτική», έγραψε στο Twitter ο παραγωγός Τζέιμι Λάμπερτ. Διαμαρτυρία όμως εξέφρασαν και για την απουσία άλλων καλλιτεχνών από τη λίστα, όπως η Ντιόν Γουόργουικ, η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ρεκόρ για το επικό “Top Gun: Maverick” με τον Tom Cruise (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles