15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    “Χάος” σε σινεμά του Τέξας! Θεατής απελευθέρωσε αληθινή νυχτερίδα σε προβολή της ταινίας “The Batman”

    Η ταινία “The Batman” βγήκε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες και, όπως ήταν λογικό, αρκετοί ήταν οι fans που έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια. Είναι γεγονός πως ο συγκεκριμένος ήρωας προκαλεί έντονα συναισθήματα και φανατίζει το κοινό, κάποιοι όμως μάλλον χάνουν το μέτρο, αποφασίζοντας να μεταφέρουν τη δράση της ταινίας στην πραγματικότητα. Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε σινεμά στο Τέξας.

    Κατά τη διάρκεια της προβολής του Batman με το Robert Pattinson, ένας άντρας από τους θεατές απελευθέρωσε μέσα στην αίθουσα μια πραγματική νυχτερίδα, προκαλώντας πανικό. Η προβολή της νέας ταινίας στο Moviehouse & Eatery by Cinepolis μετατράπηκε σε ζωντανή παράσταση και τελικά διακόπηκε, προκειμένου να εντοπιστεί η νυχτερίδα που τρομοκράτησε το κοινό. Ο υπεύθυνος εξομολογήθηκε ότι ήθελε να κάνει μια φάρσα. Όμως το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, αφού οι νυχτερίδες της περιοχής είναι επικίνδυνες.

    Ο διευθυντής του κέντρου περίθαλψης ζώων της περιοχής ανέφερε ότι η φάρσα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα λύσσας στις νυχτερίδες στο Austin.

    «Οι νυχτερίδες έχουν μικροσκοπικά δόντια, οπότε κάποιος μπορεί να μην ξέρει καν ότι τον δάγκωσαν. Θέλουμε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι η λύσσα δεν είναι αστείο» είπε. «Όποιος βρει νυχτερίδα στο έδαφος δεν θα πρέπει να την πιάνει, θα πρέπει να καλέσει την τοπική υπηρεσία ελέγχου των ζώων» είπε.

    Διαβάστε επίσης:

    “Στράβωσε” η δουλειά! Συνελήφθη λαθρέμπορος με 160 PC chips κάτω από τα ρούχα του (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles