14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φορτίστε έως και τέσσερις φορητές συσκευές ταυτόχρονα!

    Aν είστε από τους τύπους που έχουν πολλά κινητά τηλέφωνα ή έχετε πολλά κινητά τηλέφωνα στην οικογένεια, τότε θα βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμο το Universal Charging Station for Smartphones & Tablets. Aποτελεί επίσης μία εξαιρετική ιδέα αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και επιθυμείτε να προσφέρετε μία ακόμη υπηρεσία στους πελάτες σας.

    Πρόκειται επί της ουσίας για ένα πολυφορτιστή/ σταθμό φόρτισης, που με την βοήθεια του μπορείτε να φορτίσετε έως και τέσσερις φορητές συσκευές ταυτόχρονα. Mπορείτε για παράδειγμα να φορτίσετε έως και τέσσερα κινητά ή τρία κινητά και ένα tablet.

    O σταθμός φόρτισης έρχεται με 6 καλώδια (30-pin connector-(S), 30-pin connector (L), 2 x microUSB, 1 x Samsung, 1 x Female USB (S) 30-pin connector) καλύπτοντας το 99% των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι διαθέτει προστασία από βραχυκυκλώματα, οπότε όσες ώρες και να αφήσετε το κινητό σας στον πολυφορτιστή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το παραμικρό. Tα smartphones, “κάθονται” πάνω επίσης σε λαστιχένια επιφάνεια για να μην γλυστρούν και επίσης για να μην  γρατζουνιστούν. Περισσότερα για τον Universal Charging Station for Smartphones & Tablets [KDG-UQ-01] μπορείτε να διαβάσετε – καθώς και να τον παραγγείλετε – εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles