24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Χόμπι για… πλουσίους η φωτογραφία με χρήση film

    Πριν από μερικές δεκαετίες, το φιλμ ήταν το απαραίτητο συστατικό προκειμένου να εξασφαλίσουμε μερικές φωτογραφίες. Σήμερα, με όλες τις ψηφιακές δυνατότητες που διαθέτουμε, το χρησιμοποιούν μόνο όσοι έχουν τη φωτογραφία ως χόμπι. Δυστυχώς, για τους λίγους «εκλεκτούς» που αποφεύγουν τις digital εναλλακτικές ακόμα, τα νέα δεν είναι και πολύ καλά, αφού στο εξής θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

    Η Fujifilm αναφέρει επίσης ότι και τα υπόλοιπα προϊόντα που συνδέονται με τη φωτογραφία, όπως π.χ. το φωτογραφικό χαρτί, θα γίνουν κι αυτά πολύ ακριβά, καθώς αναμένεται να αυξηθούν γύρω στο 20%. Οι αλλαγές στις τιμές του film έχουν γίνει ήδη στις περισσότερες χώρες από την 1η Απριλίου, ενώ στα υπόλοιπα προϊόντα θα τις δούμε το Μάιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Με ψεύτικα σενάρια στρέφει το κοινό εναντίον του TikTok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles