14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Colossus θα κάνει έντονη την παρουσία του στο Deadpool

    O Deadpool καταφθάνει στις 12 Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς και όλοι περιμένουν έναν motormouth σούπερ ήρωα που δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλον. Η δουλειά που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Tim Miller αλλά και οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Βέβαια δεν θα είναι μόνος του. Ο άλλος χαρακτήρας που θα σηκώσει στις πλάτες του την ταινία, κάτι που μπορεί να το κάνει με άνεση, είναι ο εντυπωσιακός Colossus.

    Deadpool-Trailer-Screengrab-Colossus

    Μιλάμε για τον πλέον τεράστιο ανάμεσα στους X-Men, τoν περίφημο Piotr Rasputin, ο mutant με το σώμα από μέταλλο. Ο δημιουργός του Rob Liefeld σε πρόσφατο Q&A στο Comic Con, αποκάλυψε πως ο Colossus δεν θα είναι μία απλή αναφορά στο καστ. Μπορεί να εμφανίστησε σε μόλις ένα πλάνο στο trailer ωστόσο στο φιλμ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.
    “Θα τον αγαπήσετε τον Colossus. Εμφανίζεται για τα καλά στο φιλμ και ελπίζω να μη τσαντιστεί γι’ αυτό μαζί μου η Fox. Δεν κάνει ένα απλό πέρασμα από το φιλμ” θα πει ο Liefeld.
    O Colossus είχε εμφανιστεί σε προηγούμενα X-Men φιλμ ωστόσο φαίνεται πως εδώ θα έχει πιο ουσιαστικό ρόλο, ένα νέο που χαροποίησε πολλούς fans των X-Men. Τον ρόλο μέχρι τώρα έπαιζε ο Daniel Cudmore, ωστόσο τώρα θα έχουμε μία αλλαγή αφού την θέση του θα πάρει ο Andre Tricoteux.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles