21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Compact Stagebox από τη Soundcraft

    Το Compact Stagebox αποτελεί ένα προϊόν που συμπληρώνει την επιτυχημένη ψηφιακή οικογένεια της Soundcraft. Πρόκειται για μια αρκετά σημαντική προσθήκη, ιδιαίτερα χαμηλού κόστους, που δίνει δυνατότητα επέκτασης στις ψηφιακές κονσόλες της Soundcraft και είναι συμβατό με τις σειρές Vi Series, Si Series, Vi1, SI Compact, Expression και Performer.

    Το Compact Stagebox περιλαμβάνει ένα υψηλής ποιότητας modular Ι/Ο interface, το μέγεθος του είναι μόνο 4U και είναι πλήρως παραμετροποίησημο. Το standard configuration περιλαμβάνει 32 mic/line εισόδους, 8 line εξόδους, 8 κανάλια AES/EBU εξόδους και 2 θύρα επέκτασης για standard Studer D21m I/O κάρτες. Οι εν λόγω θύρες αποτελούν ουσιαστικά την βασική I/O αρχιτεκτονική για τα ψηφιακά συστήματα μίξης της Studer και της Soundcraft και επιτρέπουν την διασύνδεση με τα πιο γνωστά ψηφιακά πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως το CobraNet, το AVIOM A-Net16 Ethersound, ADAT, RockNet, MADI και όλα αυτά με τη χρήση των αντιστοίχων καρτών επέκτασης.

     

    CSB-C5_b
    Υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης του
    Compact Stagebox με 48 κανάλια εισόδου, προσθέτοντας ένα επιπρόσθετο module των 16 mic/line XLR εισόδων, αφαιρώντας το αντίστοιχο module εξόδων. Σε αυτή την περίπτωση τα αναλογικά ή ΑΕS σήματα εξόδου μπορούν να λαμβάνονται από τις D21m θύρες με την χρήση αντίστοιχων καρτών.

    Εδώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Compact Stagebox χρησιμοποιεί τα ίδια Ι/Ο modules που χρησιμοποιεί η Vi1 και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορούμε να μετακινούμε ή να μοιράζουμε τα εν λόγω modules μεταξύ του Stagebox και της Vi1 κατά το δοκούν.

    Η μέγιστη διαχείριση καναλιών είναι τα 64 Ι/Ο, νούμερο που οριοθετείται από το πρωτόκολλο MADI. Το Stagebox συνδέεται με την κονσόλα με Cat-5 ή μέσω οπτικής ίνας (δύο διαφορετικές εκδόσεις ), έχει διπλό τροφοδοτικό, ψηφιακά ελεγχόμενους ανεμιστήρες ψύξεις, LED για status monitoring και 8 κανάλια GPIO.

    To Compact Stagebox αποτελεί έναν ιδιαίτερα έξυπνο και οικονομικό τρόπο για όσους έχουν ήδη ψηφιακές κονσόλες Soundcraft να κάνουν επέκταση έως και 96 mic/line των αναλογικών εισόδων με την χρήση remote stage boxes.

    Διαστάσεις:
    Πλάτος: 483mm
    Ύψος: 4U – 178mm
    Βάθος: (chassis): 375mm

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles