24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    3,5 εκατ. δολάρια χρηματοδότηση στο Kickstarter για το project που επανεφευρίσκει το ψυγείο-cooler!

    Το crowdfunding φαντάζει σήμερα ως η ιδανική λύση για κάποιον που έχει μία πρωτότυπη ιδέα (από gadgets έως… συνταγή πατατοσαλάτας), ώστε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την υλοποίησή της. Σε αρκετές περιπτώσεις, projects που ζητούν χρηματοδότηση δεν τα καταφέρνουν, σε κάποιες άλλες, ωστόσο, σπάνε όλα τα ρεκόρ, σε σημείο να μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Στη δεύτερη περίπτωση, ανήκει ένας άνδρας από το Oregon, ο οποίος ζήτησε μόλις 50.000 δολάρια από το Kickstarter για το ξεχωριστό φορητό ψυγείο-cooler που δημιούργησε, έχει καταφέρει όμως έως τώρα να συγκεντρώσει πάνω από 3,5 εκατ. (!) δολάρια και με 47 μέρες να απομένουν έως τη λήξη της σχετικής καμπάνιας. Απίστευτο!

    coolest-01

    Το Coolest του Ryan Grepper είναι βέβαια ό,τι πιο… προηγμένο έχετε δει στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών. Πέρα από το σχεδιασμό υψηλής αισθητικής που διαθέτει, περιλαμβάνει κάθε πιθανή λειτουργία που θα κάνει τη μέρα σας μαζί του… μοναδική, στο camping ή την παραλία. Διαθέτει ενσωματωμένο μπλέντερ για να… σπάτε πάγο (ζήτω τα κοκτέιλς στην εξοχή!), χώρο για να αποθηκεύετε πιάτα και ένα μαχαίρι, ανοικτήρι μπουκαλιών (χικ!), USB φορτιστή για τα gadgets σας, Bluetooth ηχείο για να ακούτε μουσική (για μεγάλα κέφια η παρέα!) ακόμη και LED φωτισμό για να… βρίσκετε το ποτό σας στο σκοτάδι.

    coolest_render

    Ένα project-υπερπαραγωγή, που κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να σπάσει ακόμη και το αξεπέραστο ρεκόρ του Pebble στο Kickstarter, το οποίο είχε συγκεντρώσει χρηματοδότηση 10 εκατ. δολαρίων το 2012! Βρε λέτε;

    Δείτε ένα video από το Coolest και την εκστρατεία του στο Kickstarter εδώ…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles