15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE: Απεριόριστο live streaming της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του καλοκαιριού, με το PLAY NOW UNLIMITED

    Απεριόριστο streaming για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού από το κινητό ή το tablet τους, χωρίς να καταναλώσουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους[1], προσφέρει η COSMOTE στους συνδρομητές της, με το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED.

    COSMOTE PlayNowUnlimited

    Ενεργοποιώντας το πακέτο, οι συνδρομητές θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνουν ζωντανά, όπου και να βρίσκονται, όλους τους αγώνες που διεξάγονται στην Ρωσία, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV GO ή την mobile εφαρμογή της ΕΡΤ, χωρίς να καταναλώσουν τα MB του προγράμματός τους και με την ασύγκριτη κάλυψη και ταχύτητα που προσφέρει το δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE.

    Με αφορμή το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, η COSMOTE προσφέρει το PLAY NOW UNLIMITED στους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής από 15€ μόνο 7,5€/μήνα[2]. Η ενεργοποίηση γίνεται πολύ εύκολα μέσα από τα app My COSMOTE και WHATS UP, έως και τις 15 Ιουλίου[3]

    Τα πακέτα PLAY NOW και GIGA NOW

    Η COSMOTE δημιούργησε τα πακέτα PLAY NOW και GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet και video streaming, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, την τελευταία τετραετία η μέση χρέωση ανά GB στο δίκτυο της COSMOTE έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

    Το PLAY NOW UNLIMITED, προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό ή το tablet. Οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν να βλέπουν απεριόριστα βίντεο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως (πχ YouTube), αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την COSMOTE TV ή να ακούν την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer καθώς και από δημοφιλή web radios.

    COSMOTE 4G/4G+: Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη

    Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου COSMOTE έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την COSMOTE, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications, απένειμε στην COSMOTE την πιστοποίηση «Best in Test» για τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και Mobile Internet στην Ελλάδα.

    [1]Το PLAY Now Unlimited δεν περιλαμβάνει τυχόν συνδρομές για πρόσβαση στο περιεχόμενο των παρόχων.

    [2] Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει για 3 μήνες. Μετά τους 3 μήνες, η τιμή επανέρχεται στα 15€/μήνα.

    [3] Για τους πελάτες καρτοκινητής η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις που θα γίνουν μέχρι 31/08/2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles