22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV: 5 σειρές που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιανουάριο

    Η COSMOTE TV υποδέχεται τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, φέρνοντας 16 συναρπαστικές νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών, που θα απολαύσουμε τον πρώτο μήνα του 2023. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η 2η σεζόν του δημοφιλούς εγκληματικού θρίλερ Your Honor, με τον υποψήφιο για Όσκαρ Μπράιαν Κράνστον σε νέο ρεσιτάλ ερμηνείας. Ο πασίγνωστος «Γουόλτερ Γουάιτ» του Breaking Bad επιστρέφει στον ρόλο του Μάικλ Ντεσιάτο, ενός δικαστή από τη Νέα Ορλεάνη, ο οποίος μετά τον τραγικό χαμό του γιου του έρχεται αντιμέτωπος με τη μαφία, μέσα από ένα «ντόμινο» σκληρών και καθοριστικών αποφάσεων που καλείται να πάρει.

    Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα παρακολουθήσουμε και τη νέα κωμική σειρά μυστηρίου Poker Face, όπου χρέη παραγωγού και πρωταγωνίστριας εκτελεί η Νατάσα Λιόν. Η πολυπράγμων ηθοποιός υποδύεται την Τσάρλι, μια ντετέκτιβ με το έμφυτο χάρισμα να καταλαβαίνει πότε κάποιος λέει ψέματα, πράγμα που αποτελεί το μυστικό της όπλο στη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης. Στο πλευρό της Λιόν βρίσκεται ένα καταξιωμένο καστ ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο βραβευμένος με EMMY Τζόζεφ Γκόρντον- Λέβιτ, καθώς και ο «οσκαρικός» Έιντριεν Μπρόντι.

    Στις πρεμιέρες του Ιανουαρίου περιλαμβάνεται, επίσης, η τηλεοπτική μεταφορά του best- seller της Μπεθ Ο’λέιρι The Flatshare. Στη ρομαντική αυτή κομεντί κεντρικοί ήρωες είναι η Τίφανι και ο Λεόν, δύο νέοι που μοιράζονται το ίδιο ακριβώς διαμέρισμα, χωρίς όμως να έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά. Στην ατζέντα του μήνα ανήκουν και δύο σειρές του BBC: το βραβευμένο με 4 BAFTA αστυνομικό θρίλερ Happy Valley, με τη διακεκριμένη Σάρα Λάνκασιρ να «ξαναμπαίνει στα παπούτσια» της αστυνόμου Κάθριν Κάγουντ μετά από 6 χρόνια, στον 3ο κύκλο επεισοδίων, καθώς και ο 12ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Call the Midwife.

    Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά ή ταυτόχρονα με την προβολή του στα κανάλια (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα διατίθεται on demand, για δωρεάν θέαση οποιαδήποτε στιγμή. Ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της νέας τους σεζόν, γίνονται διαθέσιμοι στην δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών.

    Διαβάστε επίσης:

    Doctor Who: Νέο νοσταλγικό trailer με τον David Tennant (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles