18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Crash Bandicoot: Έγινε 25 ετών και “γιορτάζει” με επετειακό video

    Η αγαπημένη μασκότ της Sony, ο Crash Bandicoot, φέτος έγινε 25 χρονών. Η Activision αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός με ένα video. Σε αυτό έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν με τη βοήθεια των Paul Yan και Avery Lodato της Toys for Bob, developer του Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

    Από το 1996 μέχρι σήμερα

    Πολλοί από εμάς θυμούνται το πρώτο Crash Bandicoot που δημιουργήθηκε από τη Naughty Dog το 1996. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο ήρωας σκόπευε να αποτρέψει τα σχέδια των Brio και Cortex για παγκόσμια κυριαρχία και να διασώσει τη φίλη του, Tawna, ένα θηλυκό bandicoot που εξελίχθηκε επίσης από τον Brio και τον Cortex.

    Το Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back που ακολούθησε είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Από εκεί και πέρα κυκλοφόρησαν αρκετά sequel, ώσπου το 2016, η Activision ανακοίνωσε το remaster των παιχνιδιών της αρχικής τριλογίας, για τις σύγχρονες κονσόλες. Τελευταίο στη σειρά είναι το πρόσφατο Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Συνεχίζοντας την ιστορία από το σημείο όπου ολοκληρώθηκε η αρχική τριλογία, οι Neo Cortex και Doctor Nefarious Tropy κάνουν τη μεγάλη απόδραση από τη φυλακή τους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούν ρήγμα στο χωροχρόνο. Οι Crash και Coco πρέπει ν’ αναλάβουν δράση για να σώσουν την κατάσταση μία ακόμη φορά. Έχουν πλέον νέες δυνάμεις στο «οπλοστάσιό» τους χάρη σε 4 καινούριες μάσκες.

    Δείτε το video για την 25η επέτειο του Crash Bandicoot:

    Φήμες θέλουν, με αφορμή την επέτειο, η Activision να ανακοινώνει νέο παιχνίδι. Αναμένουμε!

    Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το lineup του PlayStation Plus (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles