24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Crystalusion – Liquid Glass Protection. Αόρατη μεμβράνη προστασίας οθόνης και συσκευών 100% χωρίς φυσαλίδες

    Ξεχάστε τις μεμβράνες που τοποθετούσατε έως τώρα στο κινητό σας και υποδεχθείτε την Crystalusion – Liquid Glass Protection, ένα γρήγορο και εύκολο προϊόν στην εφαρμογή του που προσφέρει ένα προστατευτικό στρώμα 100 % χωρίς φυσαλίδες. Παρέχει αντιμικροβιακή προστασία έως και στο 99,9 % των βακτηρίων (πιστοποίηση κατά ASTM Διεθνή Πρότυπα E2180), προστασία από τα γδαρσιματα (πιστοποίηση κατά ASTM Διεθνή Πρότυπα C1624 – 05 Single Point Testing Scratch), ενώ καθιστά πολύ εύκολο τον καθαρισμό της επιφάνειας που το εφαρμόζετε, με τη δυνατότητα να αφαιρέσετε επιφανειακά σημάδια, όπως δακτυλικά αποτυπώματα με ένα μόνο πέρασμα. Προστατεύει από το νερό και την υγρασία όπου το εφαρμοστεί (υδροφοβικότητα), από τα λίπη και τις ουσίες με βάση τα λίπη (ελαιοφοβικότητα), ενώ είναι 100 % φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

    crystalvision

    Το Crystalusion είναι ένα γερμανικό προϊόν επίστρωσης με βάση τη σιλικόνη που αναπτύχθηκε μέσα από εκτενείς δοκιμές και την έρευνα για να προσφέρει μια από τις πιο προηγμένες νάνο-επικαλύψεις για τις συσκευές του σήμερα. Η πειραματική χρήση αυτής της τεχνολογίας με ειδικές επιστρώσεις νάνο-κλίμακας άρχισε στη δεκαετία του 1980. Στις αρχές του 2000, εμπορικές εφαρμογές άρχισαν να αναπτύσσονται και προηγμένα προϊόντα και εφαρμογές γεννήθηκαν. Ανακαλύφθηκε ότι το υγρό γυαλί προσφέρει προστασία από το πετρέλαιο, την υγρασία, τη βρωμιά, τα βακτηρίδια και αντοχή σε γδαρσίματα. Η εύκαμπτη και αναπνέουσα επίστρωση από υγρό γυαλί είναι πάχους περίπου 100 νανομέτρων, που είναι 500 φορές λεπτότερο από μια ανθρώπινη τρίχα και ως αποτέλεσμα είναι εντελώς αόρατο αλλά προσφέρει ορατά οφέλη.

    Για εκείνους που εκτιμούν την επιστήμη πίσω από την τεχνολογία αυτή, αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν εφαρμόζεται, είναι επιτακτική ανάγκη ότι η διεργασία πολυμερισμού που πραγματοποιείται επιτρέπει στο εξαιρετικά λεπτό στρώμα υγρού γυαλιού να ρυθμιστεί σωστά στην επιφάνεια. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι δεν υπάρχουν κόλλες ή ρητίνες εντός της δομής της επικάλυψης. Το στρώμα υγρού προσκολλάται μέσω της επίδρασης Van Der Waals. Αυτό σημαίνει ότι οι κβαντικές δυνάμεις αντλούν τα μόρια από Υγρό Γυαλί στο στρώμα του υποστρώματος πού είναι επίστρωση.

    Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε συσκευή που επικαλύπτεται με Crystalusion – Liquid Glass Protection καθαρίζεται εύκολα και δίνει αντιβακτηριδιακή προστασία.

    Δείτε το video

     

    Αποκλειστικός Εισαγωγέας  

    GAZGO ΑΕ
    Αγίας Σοφιάς 134
    171 23 Ν. Σμύρνη

    Διανομέας

    SANYOCOM Α.Ε.Β.Ε.
    12o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
    144 51 Μεταμόρφωση
    Τηλ. Παραγγελιών :  210-2894711

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles