18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    CSC Support: «Συνεργατικό» Δίκτυο Τεχνικών Πληροφορικής & Internet, παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Κύπρο σε χαμηλές τιμές

    Ενώ οι νέες ιδέες γράφουν σιγά – σιγά διεθνώς τη δική τους ιστορία, ένα νέο «συνεργατικό» Δίκτυο Τεχνικών Πληροφορικής & Internet (CSC Support), που δημιουργήθηκε στην Κύπρο, έρχεται με ένα ευρηματικό σλόγκαν «έξυπνες, άμεσες λύσεις με χαμηλό κόστος» να επιβεβαιώσει τα πιο πάνω, προσφέροντας υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρίες Παγκύπρια, σε προσιτές τιμές.

    Το δίκτυο CSC Support, το όποιο αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες, εξειδικευμένους στον τομέα της πληροφορικής και του διαδικτύου, έχει σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο κενό που παρατηρείται στη σύγχρονη ψηφιακή ζωή των πολιτών και των επιχειρήσεων στην Κύπρο, με γνώμονα πάντα την φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση και όχι το εμπορικό κέρδος.

    Η καινοτόμα ιδέα για την δημιουργία του συγκεκριμένου Δικτύου Τεχνικών Πληροφορικής  χαρακτηρίζεται επίσης από την ευχέρεια που παρέχει σε μεμονωμένες εταιρίες του τομέα αλλά και επαγγελματίες να ενταχτούν «συνεργατικά» στο δίκτυο του.

    Η ομάδα του CSC Support στηρίζεται επίσης στη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια των μελών του. Οι συνεργάτες του δικτύου δεν ενεργούν ατομικά αλλά ομαδικά. Έτσι, η γνώση στους κόλπους του δικτύου μεταφέρεται από τους πιο έμπειρους στους νεότερους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια συνεχής ετοιμότητα και ψηλή κατάρτιση σε όλους τους συνεργάτες του δικτύου. Οι υπηρεσίες που παρέχει η ομάδα σήμερα του CSC Support είναι: Τεχνική Υποστήριξη Ιδιώτη, Τεχνική Υποστήριξη Εταιρίας,Επισκευή Laptop, Επισκευή SmartPhone και Tablet, Network Solutions, Web Hosting και Web Design.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles