17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cyberpunk 2077: Μέσα στο 2024 ξεκινά η ανάπτυξη του sequel

    Παρά το γεγονός ότι το Phantom Liberty για το Cyberpunk 2077 ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, οι προετοιμασίες για το sequel του role-playing game του 2020 έχουν ήδη ξεκινήσει.

    Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει να βάζει σε μια σειρά τα πράγματα για το επόμενο κεφάλαιο στο franchise, σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το ισπανικό Vandal. Το παιχνίδι, το οποίο θα αποτελεί άμεση συνέχεια του προηγούμενου τίτλου και αναφέρεται ως Project Orion, θα χρησιμοποιεί την ίδια engine με το πρώτο παιχνίδι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η παραγωγή θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια ομάδα «350-500 προγραμματιστών», ενώ η πολωνική ομάδα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ορισμένων πτυχών.

     

    Αφού ολοκληρώσει τη δουλειά της στο Phantom Liberty expansion, η ομάδα προγραμματιστών που εργάζονται σε αυτό θα συνεχίσει να εργάζεται για το επόμενο παιχνίδι. Ορισμένοι προγραμματιστές θα ασχοληθούν παράλληλα με το The Witcher franchise.

    «Πιστεύουμε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στα στούντιο στις αρχές του 2024. Από την άλλη, έχουμε ήδη κάποιες δαπάνες που σχετίζονται με το Project Orion και το Project Hader. Σημειώνεται ότι το Cyberpunk 2077 Phantom Liberty θα κυκλοφορήσει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει στο Steam τo Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles