15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαγωνισμός από τη Cyta: Επιλέξτε να λαμβάνετε το λογαριασμό σας ηλεκτρονικά και διεκδικήστε δώρα!

    cyta ebill

    Ένα «έξυπνο» επαναλαμβανόμενο διαγωνισμό διοργανώνει η Cyta, στην προσπάθειά της να ενθαρρύνει τους πελάτες της να επιλέξουν και να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Συγκεκριμένα, από σήμερα (15 Ιουνίου 2015) και για κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές της ηλεκτρονικής τιμολόγησης (ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής τους), θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαία  κλήρωση, για να διεκδικήσουν ένα Samsung Galaxy Tab Active 8” 4G tablet (θα κληρωθούν συνολικά 30 τερματικά tablets). Είναι αξιοσημείωτο πάντως, ότι 25.000 περίπου πελάτες της Cyta, έχουν ήδη επιλέξει την ηλεκτρονική τιμολόγηση και επωφελούνται από αρκετά πλεονεκτήματα που τους προσφέρει η συγκεκριμένη επιλογή.

    Πέραν των πλεονεκτημάτων από την ευκολία στη χρήση και την εξοικονόμηση χρόνου, η αξιοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης συμβάλλει γενικότερα και σε άλλους τομείς όπως π.χ. η προστασία του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικά, οι πελάτες της Cyta που έχουν ήδη μεταφερθεί στην ηλεκτρονική τιμολόγηση, έχουν συμβάλει (ίσως και χωρίς να το έχουν καν αντιληφθεί) ώστε να εξοικονομηθούν μέχρι τώρα, 5.500kg χαρτιού/έτος, για την παραγωγή του οποίου χρειάζονται 95 δέντρα, καταναλώνονται 13.715kWh ενέργειας και 275.000t νερού και εκλύονται 4.400kg διοξειδίου του άνθρακα.

    Σημειώνεται ότι με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν το λογαριασμό των υπηρεσιών τους ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) σε PDF μορφή ή μέσω της υπηρεσίας ebill.

    Παράλληλα, ενεργοποιώντας τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, οι πελάτες έχουν ενημέρωση κάθε μήνα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόλις ο λογαριασμός είναι διαθέσιμος, Κατέβασμα ή/και δυνατότητα εκτύπωσης του λογαριασμού τους, (24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα), ενώ επιπρόσθετα έχουν ηλεκτρονική αποθήκευση των λογαριασμών τους για περίοδο 24 μηνών, καταργώντας έτσι την αρχειοθέτηση και τη διατήρηση των έντυπων λογαριασμών.

    Σημειώνεται επίσης ότι, ο ηλεκτρονικός λογαριασμός είναι πιστό αντίγραφο του έντυπου λογαριασμού και περιλαμβάνει ακριβώς τα ίδια στοιχεία. Οι πελάτες που δεν θα επιλέξουν την ηλεκτρονική τιμολόγηση, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν έντυπους αναλυτικούς λογαριασμούς, όπως και σήμερα (ταχυδρομικώς / μέσω ebill).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles