22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Υπηρεσία Fax-on-Email από τη Cyta: Για ηλεκτρονική αποστολή και παραλαβή των φαξ

    Μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Fax-on-Email για ηλεκτρονική παραλαβή, αποστολή και διαχείριση των φαξ, θα προσφέρει η Cyta από την Κυριακή 1η  Μαρτίου 2015.

    Πιο συγκεκριμένα, με τη νέα αυτή υπηρεσία που αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Cyta για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, ο αριθμός του φαξ μετατρέπεται σε ηλεκτρονική διεύθυνση, στη μορφή αριθμός@cytafaxservice.com.cy. Οι χρήστες με λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hosted Exchange, μπορούν επίσης να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το όνομα της εταιρείας τους, αριθμός@όνομαεταιρείας.com.cy.

    Επιλέγοντας την υπηρεσία Fax-on-Email, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους τις ακόλουθες λειτουργίες: αποστολή και παραλαβή φαξ, ως συνημμένα αρχεία PDF, επιβεβαίωση αποτελέσματος αποστολής, τήρηση ιστορικού αποστολής/παραλαβής, αποστολή, κοινοποίηση και προώθηση σε περισσότερους από έναν παραλήπτες και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση.

    Βασικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Fax-on-Email, είναι η αποτελεσματική ηλεκτρονική διαχείριση, η εξοικονόμηση χρόνου και η αύξηση της παραγωγικότητας, η διαρκής επικοινωνία, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή και η εξοικονόμηση σε χαρτί και εξοπλισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles