17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta ανταμείβει τους πελάτες της με το Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά»!

    cyta olatakala

    Ένα νέο σχέδιο προνομίων με την ονομασία «όλατακαλά» παρουσίασε πρόσφατα η Cyta, το οποίο απευθύνεται στους πελάτες Cyta, και περιλαμβάνει τα ακόλουθα προνόμια, με μόνη προϋπόθεση την 24μηνη δέσμευση τους με την Cyta.

    Πελάτες Σταθερής Τηλεφωνίας

    Ειδικότερα, για τους πελάτες της Σταθερής Τηλεφωνίας (Αναλογική & BBT-Home) παρέχονται Δωρεάν κλήσεις από το σταθερό (εντός εθνικού δικτύου Cyta) κάθε Κυριακή, κατά τη διάρκεια της 24μηνης περιόδου δέσμευσης (το προνόμιο αυτό θα ισχύει για τους πρώτους 10.000 πελάτες που θα συνδεθούν στο συγκεκριμένο σχέδιο).

    Πελάτες της CytamobileVodafone

    Για τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone παρέχονται Δωρεάν κλήσεις και δωρεάν αποστολή sms από το κινητό (εντός εθνικού δικτύου Cyta), κάθε Κυριακή, κατά τη διάρκεια της 24μηνης περιόδου δέσμευσης.

    Πελάτες της Cytanet

    Για τους πελάτες της Cytanet παρέχεται η δυνατότητα για Δωρεάν συνδρομή του 12ου και 24ου μήνα του προϊόντος InternetHome, Δωρεάν παρακολούθηση έξι ζωντανών αγώνων ποδοσφαίρου του κυπριακού πρωταθλήματος, μέσω της υπηρεσίας “live streaming”, μέχρι τον Μάιο του 2015 και Κουπόνι αξίας €120, €240 ή €360 για αγορά Laptop ή Tablet, με έκπτωση και 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

    Πελάτες της Cytavision

    Παράλληλα για τους πελάτες της Cytavision παρέχεται η δυνατότητα  για Δωρεάν συνδρομή του 12ου και 24ου μήνα της υπηρεσίας, Δωροκάρτα αξίας €20 για αγορές από τα Cytashop και τα καταστήματα του Δικτύου πωλήσεων της Cyta και Δωρεάν τρεις  αγώνες ποδοσφαίρου, που μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι Cytavision Sports 1, μέσα σε περίοδο έξι μηνών, για πελάτες Cytavision των πακέτων Value Pack και Value Pack Plus μέσω της υπηρεσίας “Pay Per View”.

    Επιπρόσθετα, για όλο το μήνα Δεκέμβριο ισχύει προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση των υπηρεσιών Cytanet και Cytavision.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles