15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Daredevil Season 2: O Punisher έφτασε στο Hell’s Kitchen

    Ξεκινάμε θυμίζοντας πως έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για την σειρά Punisher, αφού Netflix και Marvel TV είχαν ενθουσιαστεί από τα screen tests του Jon Bernthal. Και βλέποντας κανείς το πρώτο ολοκληρωμένο trailer που κυκλοφόρησε για την δεύτερη σεζόν του Daredevil, καταλαβαίνει κανείς γιατί τους εντυπωσίασε τόσο πολύ η ερμηνεία του και προχώρησαν στο spin off. Είναι σαφές πως πλέον υπάρχει ένας καινούργιος συμπρωταγωνιστής στο Hell’s Kitchen. Ο Punisher καταφθάνει φουριόζος και ο Matt Murdock αποκτά έναν πολύ ζόρικο αντίπαλο όπως καταλαβαίνει κανείς από το κλιπ στο οποίο ο πολυαναμενόμενος villain έχει την μερίδα του λεόντος. 

    daredevil

    Ο Bernthal αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση τον ρόλο του ως Frank Castle/Punisher, αφού μέχρι σήμερα είχαμε δει ελάχιστα από τον χαρακτήρα, με τα πλάνα να δίνουν μία σαφή εικόνα πως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν “σοβαρό” villain και όχι κάποια τηλεοπτική καρικατούρα. Ο βετεράνος του πολέμου γυρίζει σπίτι έχοντας ένα πολύ μπερδεμένο μυαλό που είναι ικανό να κάνει το χειρότερο και μόνο και ο Daredevil θα το καταλάβει αυτό από πρώτο χέρι.
    Και τα 13 επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Daredevil θα γίνουν διαθέσιμα από το Netflix στις 18 Μαρτίου. Το επόμενο full trailer της σειράς, αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου θα έχει αυτή τη φορά για πρωταγωνίστρια την Elektra, την άλλη μεγάλη προσθήκη του δεύτερου κύκλου.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9i5oiKZtQ44

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles