18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Dead Island 2: Το πολυαναμενόμενο sequel έρχεται στις 21 Απριλίου (launch trailer)

    Η publisher Deep Silver και η developer Dambuster Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer του Dead Island 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Epic Games Store στις 21 Απριλίου.

    Στο επερχόμενο video game οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε μοναδικές τοποθεσίες της πόλης των Αγγέλων, οι οποίες τώρα έχουν γεμίσει με… τρόμο και αίμα! Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μοναδική first person εμπειρία, με αναρίθμητα όπλα και brutal τακτικές, ειδικά σχεδιασμένες για να εξολοθρεύουν zombies.

    Υπάρχουν έξι χαρακτήρες για να επιλέξουν οι fans, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα και ιδιαίτερα abilities που ξεχωρίζουν.
    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού, ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται σε όλο το Λος Άντζελες, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αρπακτικά zombies. Η πόλη βρίσκεται σε καραντίνα και ο στρατός έχει υποχωρήσει. Μόνο εσείς, και μια χούφτα άλλων συντρόφων που τυχαίνει να είναι ανθεκτικοί στον παθογόνο παράγοντα, κρατάτε το μέλλον του Λος Άντζελες και της ανθρωπότητας στα χέρια σας. Καθώς αποκαλύπτετε την αλήθεια πίσω από το ξέσπασμα, θα ανακαλύψετε ποιος -ή τι- είστε.

    Το πολυαγαπημένο έπος σε λίγες μέρες επιστρέφει με μια γνώριμη φόρμουλα τρόμου, σκοτεινού χιούμορ και… σφαγής, που εκτείνεται σε μια επική περιπέτεια. Το Dead Island 2 είναι ένα συναρπαστικό RPG δράσης πρώτου προσώπου που μεταφέρει τους παίκτες σε ένα ολοκαίνουριο σκηνικό. Κομψό, ζωντανό και πλημμυρισμένο από zombies, το αιματοβαμμένο Λος Άντζελες υπόσχεται δράση χωρίς όρια.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles